Verbivar bvba
Varkens mét klasse
Onze Missie
We streven ernaar om de gepreferentieerde leverancier te zijn van varkensvlees van een hoogstaande uniforme kwaliteit, met een verfijnde smaak. Deze kwaliteit en smaak verkrijgen we door een uitgebalanceerde en authentieke voedersamenstelling en het meest geschikte ras waar we zelf constant over waken. Ons varkensvlees is onderscheidend in de markt en zorgt voor een hogere toegevoegde waarde voor de consument én de schakels in de keten. We willen dichter bij onze eindafnemer staan want dat zal nu net onze sterkte zijn.
Onze aandachtspunten en sterktes:
- kwaliteit steeds op de eerste plaats
- specifieke keuze van genetica en een uitgebalanceerde voeding
- hoge gezondheid van onze dieren, verlaagd medicijnenverbruik
- strikt hygiëneprotocol → weinig kans op ziekte-insleep
- respect en uiterste zorg tijdens de productie én dit tot bij de eindverwerker
- uitgezocht slachthuis met versnijderij en superkoeling
- slechts 1 tussenschakel van productie tot eindverwerking, snelle terugkoppeling
Dit resulteert in tal van voordelen:
Voor de vleesverwerker of slager
- weinig tot geen dripverliezen → merkelijk langere bewaring
- uniforme leveringen, volledig traceerbaar
- eerlijk product voor een juiste prijs
- het “brasvarken van vroeger” herboren
- tevreden klanten
Voor de consument
- unieke en verfijnde smaak
- malser en sappiger vlees
- merkelijk langere bewaring
- Heerlijk product voor een juiste prijs
- het “brasvarken van vroeger” herboren
- tevreden consument
Bijzondere troeven:
- gevoederd met gestoomde aardappelen
- Agrafiekwinnaar 2008, Meetjeslander 2008, Eurotier Pig Farmer 2009
- draf van ‘Filliers’
- kaaswei
Feedback van onze klanten:
We kochten coteletten Brasvar; het vlees was zacht en mals en smakelijk.
AUB Doe zo verder; we zijn zeer tevreden dat uw vlees op de markt is want conventionele coteletten kopen we al lang niet meer.
D.P. Beervelde
Het brasvarken uit Nevele, volgens mij het beste varkensvlees van België.
I.W. Sint-Idesbald
Deze middag carré-koteletjes gegeten van slagerij Chris, mals als boter; ‘k ben nochtans daarin ne viezen die normaal geen carré-koteletten eet omdat ze te droog zijn en normaal spiering verkiest maar ik ga m’n mening moeten herzien denk ik.
E.D. Zulte
Jullie vlees is als kalfsvlees...
C.W. Waregem
“Onze eerste vaststelling is dat het vlees er alleszins heel mooi uitziet, mooie kleur en vast. De mannelijke zijn wat vetter natuurlijk, De vrouwelijke zijn alleszins een produkt wat een groter publiek zal aanspreken. Onze hammen zijn nu aan het koken, we gaan ook nog spek bakken.”
“Graag gedaan, we waren zelf onder de indruk van jullie vlees. ‘t Is altijd leuk mensen te leren kennen die op zoek zijn naar kwaliteit en eerlijk produkt voor de juiste prijs.”
H.D. St.-Idesbald
Sinds kort zijn wij echter op een zeer uitzonderlijk product uitgekomen via onze leverancier. Namelijk het “brasvarken”. Wij zijn echt overdonderd van hoe lekker en smaakvol een varken eigenlijk wel kon zijn. Een smaak die ooit door overkweek is verloren gegaan is in onze ogen terug van weggeweest. De mensen die zich hier op hebben toegelegd daar hebben wij veel bewondering voor. Bij hun primeert ook de kwaliteit boven zo goedkoop mogelijk iets op de markt te brengen!!!
Eindelijk eens een voorbeeld van duurzaam ondernemen.
J.B. Herentals
Het Brasvar vlees is super,sappig,smaakvol en mals.
J.L., Brussel
We had some of the pork on Sunday and it was delicious, very juicy and tender.
J.O., Brussel
Ben al 30jaar zelfstandig slager . Nog nooit zo lekker vlees met plezier verkocht . Het zelfde vlees toen ik nog kind was .. Om nooit te vergeten .moet zelf nooit vragen aan de klanten , was het lekker? Nee, ze zeggen gewoon , al jaren niet meer gegeten zo lekker ! Het bruint mooi , komt geen water in de pan ! Het stinkt niet naar pis !! En daarbij goed van smaak en en en MALS !! Doe zo voort jongens!
J.V., Brugge
Brasvar zorgt niet alleen voor een smaakvoller varken , het draagt ook bij tot een betere kwaliteit en vooral ook tot een betere gezondheid van de consument en dit is voor mij persoonlijk nog het belangrijkste van alles!!
F.V., Nevele
Wij hebben intussen niets dan lof gehoord over jullie product ! Goe bezig !!!
D.M., Anderlecht
We moeten onze streekproducten en ondernemers zeker blijven steunen!Brasvar is me heel goed bekend en zeker het proeven waard! Proficiat Christophe en Angelique voor de inzet en dynamiek die jullie aan de dag blijven leggen. Slager Cédric Mortier zorgt ervoor dat we dit varkentje kunnen proeven. Proficiat Nevele en ondernemers!
S.D., Nevele
Thanks for the great pork, it will stay on my menu permanently from now on.
P.S., Ieper
Het brasvarken heeft door zijn rijkelijke aanwezigheid van intramusculair vet een uitzonderlijk sappige smaak.
T.B. Roeselare